Drapál János 65 éves lenne…

A zord időjárás ellenére szép számmal gyűltünk össze azon a megemlékezésen, amit Jozef Szabó hozott össze február 3-ára a Hungaroringen, Drapál János 65-dik születésnapja alkalmából. A rendezvény megtartásához szükséges engedély beszerzése miatt többeknek, így nekünk is csak a rendezvény előtti napon küldtek értesítést, de ennek ellenére sikerült Klubunkat kellő létszámban képviselni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyúttal technikai sportunk egyéb nagyjairól is megemlékeztünk, mi több Böröczky Pepi és Kesjár Csaba és emlékére márványtáblát is készíttettek a szervezők.
Az ünnepség a hóvihar ellenére meghittre és közvetlen hangulatúra sikerült. A megemlékezés kezdetét skót dudaszó harangozta be, majd Jozef néhány keresetlen szóval megemlékezett az eltávozottakról. Rajtunk kívül többen is elhelyezték az emlékezés koszorúját, itt most a teljesség igénye nélkül Hamar Zsigmondot, Drapál János zseniális, legendás hírű szerelőjét, Szabó II. Lászlót és Talmácsi Gábort említeném. A családot a versenyző fia Drapál Ferenc képviselte.
A megemlékezés lezárásaként lehetőséget kaptunk, hogy egy emlékkört tegyünk a Ringen és ismét megtapasztalhattuk, hogy mennyire jól megépített, változatosan technikás a magyar pálya!

[Not a valid template]
Közvetlen link.

Hozzászólás letiltva