Megemlékezés Kozma Endréről 2014

Öt évvel ezelőtt a Gyóni Beton rendezvényen született meg a döntés Kozma Endre emlékének ápolásáról. Ez a szép, egyedi síremlék, amelynél, most már hagyományosan, május utolsó szombatján összegyűltünk, hogy elhelyezzük koszorúinkat, a 2012. év könyvnapjára megjelent emlékkötet és az évente Neki szentelt FMBK emlékfutamok bizonyítják, hogy talán hasznosan telt el ez időszak.
Az idei rendezvényünk annyiban volt különleges, hogy különösen meghittre sikeredett. Magunk közt voltunk és immáron azon se nagyon bosszankodtunk, hogy a “hivatalos” autó-motorsport egyszerűen nem vesz tudomást a valaha élt legeredményesebb autó-motorversenyzőről. Sokkal inkább arra gondoltunk, hogy ha van túlvilág akkor most Endre és az Ő Édesanyja, akitől kalandra termett természetét valószínűleg örökölte, most biztos örülnek a temető csendjét megtörő veterán motorzúgásnak. Évente egyszer ez kijár Nekik!

Ui.: Külön köszönet azért a megbecsülésért és szeretetért, amit Kozma Endre családjától kapunk! Matus Mihálynak a tárogató hangjaiért, Strich Lászlóné Terinek, a szép versért és Lakatos Miklósnak a hangosításért, és persze a MAVAMSZ-nak a támogatásért!

Képek a rendezvényről

Közvetlen link.

Hozzászólás letiltva