IV. Kisnémedi-Püspökszilágy Menetpróba és XVIII. FMBK Futam beszámoló

Tizennyolcadszor (!) – és immár negyedszer Kisnémediben – megrendeztük éves fő eseményünket A MENETPRÓBÁT…

A szemfüles pénteki érkezők már aznap este koncerttel és diszkóval melegítettek. Szombaton délelőtt regisztráció és alapos gépátvétel, majd délután az edzőfutamok zajlottak (ne feledjük: ez ingyen gyakorlási lehetőség a vasárnapra nevezőknek!). A jó hangulatú vacsora után két zenekar is megmozgatta a ropni vágyókat, hogy a végére hagyott retro toporgásról ne is beszéljünk.

A vasárnap kora reggeli érkezők regisztrációja után összeállt 41 nevező minden kategóriát befoglalt. A három futam néhány műszaki hibával és egy kisebb autós kicsúszással lement, némileg megdolgoztatva a pályabírókat és az állandó felügyeletet biztosító rádiósainkat.
Kora délután kihirdettük az időeredmények egyenletessége alapján a kategóriánkénti végeredményeket, díjaztunk néhány járművet szépség és kor alapján, majd a Kozma Endre Emlékbizottság Kozma Ottóval megerősítve (aki a hajdani legendás versenyző külhonban élő rokona) kategóriánként külön értékelte a leglazább csuklójú motorosokat és legnehezebb lábú autósokat.

Kisnémedi felfutó végeredmény 2012

Írt rólunk a Totalbike: Pannoniával a Yamaha ellen

Figler Attila képei kattintás után, itt

Mészáros Sándor sisakkamerás felvétele:

Közvetlen link.

1 hozzászólás

  1. Sziasztok,

    A hétvégi rendezvényről csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudok beszélni/írni, az egész család élvezte a női tagok is mind egytől-egyig! Most indultam először mert eddig csak néző voltam, de jövőre is ott leszek. Reméljük még sok ilyen rendezvényre tudunk elmenni amit Ti szerveztek.

    Üdv,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.